Tørrfiskstrimler
Av skreiHalvors Tørrfiskstrimler av skrei er et naturprodukt produsert av tørrfisk av stor vinterskrei. Den tørkes i Lofoten i perioden mars-mai, og etterlagres/modnes i 4-12 mnd.

Skinn og bein fjernes for hånd under vanneprosessen. Det brukes kun rent, kaldt vann. Produktene vakuumpakkes og fryses umiddelbart etter at utvanningen er ferdig.
NB! Tørrfiskstrimlene kan variere i farge, hardhet og tykkelse. Det er flere faktorer som er med å påvirke det endelige resultatet, blant annet tørkeforholdene, lagringstid og størrelse på fisken.
INNHOLDSDEKLARASJON
Skrei og rent vann uten tilsetningsstoffer
HOLDBARHET
Fersk, kjølt: 2 døgn
Fersk, vakuumpakket, kjølt: 7 døgn
Frossen vakuumpakket: 18 måneder
ANBEFALT TINING
Tines i kjøleskap i ca. 1 døgn
Strimlene kan bakes i ovn med olivenolje, salt og pepper, 200 grader i 12 minutter, eller tilsettes direkte i rettene.
Relevante oppskrifter:
Andre produkter:
-
Tørrfiskfilet
Av skrei -
Tørrfiskfilet
av skrei -
Tørrfiskstrimler
Av skrei -
Tørrfisk loin fra Ballstad
Av skrei -
Klippfisk
Av torsk -
Klippfisk
Av sei -
Klippfisk Grill
Av skrei -
Klippfiskfilet
Av skrei -
Klippfiskstrimler
Av skrei -
Bolinhos - klippfiskboller
Portugisisk tradisjonsmat. -
Boknafisk fra Fredvang
av skrei -
Boknafisk loin fra Fredvang
av skrei -
Lutefisk Loin
Av skrei -
Lutefisk filet
av skrei -
Lutefisk
av skrei