Tørrfiskstrimler

Av skrei

Halvors Tørrfiskstrimler av skrei er et naturprodukt produsert av tørrfisk av stor vinterskrei. Den tørkes i Lofoten i perioden mars-mai, og etterlagres/modnes i 4-12 mnd.

Skinn og bein fjernes for hånd under vanneprosessen. Det brukes kun rent, kaldt vann. Produktene vakuumpakkes og fryses umiddelbart etter at utvanningen er ferdig.

NB! Tørrfiskstrimlene kan variere i farge, hardhet og tykkelse. Det er flere faktorer som er med å påvirke det endelige resultatet, blant annet tørkeforholdene, lagringstid og størrelse på fisken.

INNHOLDSDEKLARASJON
Skrei og rent vann uten tilsetningsstoffer

HOLDBARHET
Fersk, kjølt: 2 døgn
Fersk, vakuumpakket, kjølt: 7 døgn
Frossen vakuumpakket: 18 måneder

ANBEFALT TINING
Tines i kjøleskap i ca. 1 døgn

Strimlene kan bakes i ovn med olivenolje, salt og pepper, 200 grader i 12 minutter, eller tilsettes direkte i rettene.

Produktbilder:

Åpne meny