Tørrfiskfilet

Av skrei

Halvors Tørrfiskfilet av skrei er et naturprodukt produsert av tørrfisk av stor vinterskrei. Den tørkes i Lofoten i perioden mars-mai, og etterlagres/modnes i 4-12 måneder.

Skinn og bein fjernes for hånd under vanneprosessen. Det brukes kun rent, kaldt vann. Produktet vakuumpakkes og fryses umiddelbart etter at utvanning er ferdig.Tørrfiskfilet er dermed et ekte nordnorsk naturprodukt.

NB! Tørrfiskfileten kan variere i farge, hardhet og tykkelse. Det er flere faktorer som er med å påvirke det endelige resultatet, blant annet tørkeforholdene, lagringstid og størrelse på fisken.

INNHOLDSDEKLARASJON
Skrei og rent vann uten tilsetningsstoffer

HOLDBARHET
Fersk, kjølt: 2 døgn
Fersk, vakuumpakket, kjølt: 7 døgn
Frossen vakuumpakket: 18 måneder

ANBEFALT TINING
Tines i kjøleskap i ca. 1 døgn

TILBEREDNING

Tørrfiskfileten er en anvendelig råvare. Den tåler de fleste varmebehandlinger, som steking, baking i ovn eller den kan tilsettes direkte i rettene.

Produktbilder:

Åpne meny