Lutefisk filet
av skreiLutefisk filet er et naturprodukt produsert av tørrfisk av stor skrei. Den tørkes i Lofoten i perioden mars-mai, og etterlagres/modnes i 4-12 mnd.
Alt arbeid med lute- og vanne-prosessen skjer for hånd. Lutefisk filet er dermed et ekte nordnorsk håndverksprodukt.
NB! Stykkene kan variere i farge, hardhet og tykkelse. Det er flere faktorer som er med å påvirke det endelige resultatet, blant annet tørkeforholdene, lagringstid og størrelse på fisken.
INNHOLDSDEKLARASJON
skrei og rent vann uten tilsetningsstoffer
HOLDBARHET
Fersk, kjølt: 2 døgn
Fersk, vakuumpakket, kjølt: 14 døgn
Frossen vakuumpakket: 18 måneder
ANBEFALT TINING
Tines i kjøleskap i ca. 1 døgn
Andre produkter:
-
Tørrfiskfilet
Av skrei -
Tørrfiskfilet
av skrei -
Tørrfiskstrimler
Av skrei -
Tørrfisk loin fra Ballstad
Av skrei -
Klippfisk
Av torsk -
Klippfisk
Av sei -
Klippfisk Grill
Av skrei -
Klippfiskfilet
Av skrei -
Klippfiskstrimler
Av skrei -
Bolinhos - klippfiskboller
Portugisisk tradisjonsmat. -
Boknafisk fra Fredvang
av skrei -
Boknafisk loin fra Fredvang
av skrei -
Lutefisk Loin
Av skrei -
Lutefisk filet
av skrei -
Lutefisk
av skrei