Klippfiskstrimler
Av skreiKlippfiskstrimler er et naturprodukt produsert av stor vinterskrei. Den saltes og tørkes på Senja i vintermånedene, og etterlagres/modnes i 2-8 måneder.

Skinn og bein fjernes for hånd under vanneprosessen. Det brukes kun rent, kaldt vann. Produktene vakuumpakkes og fryses umiddelbart etter at utvanningen er ferdig.
NB! Klippfiskstrimlene kan variere i farge, hardhet og tykkelse. Det er flere faktorer som er med å påvirke det endelige resultatet, blant annet tørkeforholdene, lagringstid og størrelse på fisken.
INNHOLDSDEKLARASJON
skrei, salt og rent vann uten tilsetningsstoffer
HOLDBARHET
fersk, kjølt: 2 døgn
fersk, vakuumpakket, kjølt: 7 døgn
frossen vakuumpakket: 18 måneder
ANBEFALT TINING
tines i kjøleskap i ca. 1 døgn
Strimlene kan bakes i ovn med olivenolje, og pepper, 200 grader i 12 minutter, eller tilsettes direkte i rettene.
Relevante oppskrifter:
Andre produkter:
-
Tørrfiskfilet
Av skrei -
Tørrfiskfilet
av skrei -
Tørrfiskstrimler
Av skrei -
Tørrfisk loin fra Ballstad
Av skrei -
Klippfisk
Av torsk -
Klippfisk
Av sei -
Klippfisk Grill
Av skrei -
Klippfiskfilet
Av skrei -
Klippfiskstrimler
Av skrei -
Bolinhos - klippfiskboller
Portugisisk tradisjonsmat. -
Boknafisk fra Fredvang
av skrei -
Boknafisk loin fra Fredvang
av skrei -
Lutefisk Loin
Av skrei -
Lutefisk filet
av skrei -
Lutefisk
av skrei