Klippfisk
Av torskKlippfisk torsk produseres av norsk torsk som saltes og tørkes i perioden februar-april. Deretter etterlagres/modnes fisken i 3-6 mnd. Skinn og bein fjernes før fisken vannes ut. Vannetiden er 3-6 dager. Det brukes kun rent, kaldt vann.

Klippfisk Torsk er et naturprodukt. Fisken skjæres i steke- og porsjonsstykker som er passe salt. De vakuumpakkes og fryses umiddelbart etter at utvanningen er ferdig.
NB! - Stykkene kan variere noe i farge, hardhet og tykkelse. Det kommer av tørkeforholdene, lagringstid og størrelsen på fisken.
Relevante oppskrifter:
Andre produkter:
-
Tørrfiskfilet
Av skrei -
Tørrfiskfilet
av skrei -
Tørrfiskstrimler
Av skrei -
Tørrfisk loin fra Ballstad
Av skrei -
Klippfisk
Av torsk -
Klippfisk
Av sei -
Klippfisk Grill
Av skrei -
Klippfiskfilet
Av skrei -
Klippfiskstrimler
Av skrei -
Bolinhos - klippfiskboller
Portugisisk tradisjonsmat. -
Boknafisk fra Fredvang
av skrei -
Boknafisk loin fra Fredvang
av skrei -
Lutefisk Loin
Av skrei -
Lutefisk filet
av skrei -
Lutefisk
av skrei