Klippfisk
Av seiKlippfisk av sei er et naturprodukt produsert av norsk sei. Den saltes og tørkes om sommeren, og etterlagres/modnes i 2-8 måneder. Vannetiden er 3-4 dager.

Skinn og bein fjernes for hånd under vanneprosessen. Det brukes kun rent, kaldt vann. Klippfisk sei er dermed et ekte nordnorsk naturprodukt.
INNHOLDSDEKLARASJON
sei, salt og rent vann uten tilsetningsstoffer
HOLDBARHET
fersk, kjølt: 2 døgn
fersk, vakuumpakket, kjølt: 7 døgn
frossen vakuumpakket: 18 måneder
ANBEFALT TINING
tines i kjøleskap i ca. 1 døgn
Relevante oppskrifter:
Andre produkter:
-
Tørrfiskfilet
Av skrei -
Tørrfiskfilet
av skrei -
Tørrfiskstrimler
Av skrei -
Tørrfisk loin fra Ballstad
Av skrei -
Klippfisk
Av torsk -
Klippfisk
Av sei -
Klippfisk Grill
Av skrei -
Klippfiskfilet
Av skrei -
Klippfiskstrimler
Av skrei -
Bolinhos - klippfiskboller
Portugisisk tradisjonsmat. -
Boknafisk fra Fredvang
av skrei -
Boknafisk loin fra Fredvang
av skrei -
Lutefisk Loin
Av skrei -
Lutefisk filet
av skrei -
Lutefisk
av skrei