Boknafisk loin fra Fredvang

av skrei

Helt nord på Moskenesøy i Lofoten, ytterst i havgapet, ligger Fredvang. Stedet har de beste forutsetninger til å tørke Skrei på vinteren, og det har vært produsert tørrfisk der i generasjoner. Boknafisk i mange varianter, blant annet bokna flyndre og hjellosing, er kjente matskatter fra Fredvang.

Boknafisk loin fra Fredvang er produsert av skrei av fineste kvalitet, havfanget under lofotfisket, tørket naturlig på hjell og deretter foredlet for hånd i Tromsø. Fisken er klar til bruk, har en delikat konsistens og rik smak.

Grunnleggeren av Halvors har sitt utspring fra Lofoten og Fredvang, og har sammen med Kristian Gjertsen utviklet Halvors Boknafisk loin, en unik nordnorsk delikatesse. Boknafisken er tilpasset et moderne kjøkken og klar til bruk.

Produktbilder:

Relevante oppskrifter:

Åpne meny