Tørrfisksalat

En frisk og fargerik salat med tørrfisk, vårløk og cherrytomater. Kan serveres som en lett middag eller forrett. Dryss hvitløk og ristede pinjekjerner over før du setter den på bordet.

20 2 porsjoner

Ingredienser:

500 g Halvors tørrfiskstrimler
4 stk vårløk
10 stk cherrytomat
1 fedd hvitløk
3 ss pinjekjerner

Salt og pepper

Olivenolje

Dette gjør du:

  • Kok opp vann og tilsett salt, ca 2 ss salt per liter vann
  • Tilsett tørrfiskstrimlene og kok i ca. 5-7 minutter
  • Avkjøl fisken etter koking
  • Skyll vårløken og skjær den i to langsetter, deretter i 2-3 cm lange stykker
  • Del tomatene i to. Hakk hvitløken
  • Rist pinjekjernene i tørr stekepanne
  • Bland fisk, vårløk og tomater i salatbollen og hell over olivenolje
  • Bland godt. Dryss hvitløk og pinjekjerner på toppen
  • Server med godt brød til
Åpne meny