Halvors ovnsbakte klippfisk

40 4 porsjoner
Ingredienser:
- 1 kg Halvors Klippfisk
- 150g bacon i skiver (del skivene
- i fire og legg på toppen)
- 1 kg kokte poteter i skiver
- 250 g løk i skiver
- 3 fedd finhakket hvitløk
- 1 glass grillet paprika
- (kuttes opp)
- 15 cherrytomater delt i to
- Pepper
- 2 - 4 dl olivenolje (etter ønske)
- 50 g sort oliven
Dette gjør du:
- Varm opp olivenoljen sammen med hvitløken.
- Legg lagvis i ildfast form i rekkefølge: hvitløksolivenolje som dekker bunnen, potet, fisk, løk, hvitløk, grillet paprika, potet, bacon, tomat, sort oliven. Ha på litt pepper mellom hvert lag. Hell over resten av hvitløksolivenolje til slutt.
- Stekes i ovn i ca. 30–40 min. på 180 grader.