Halvors gratinerte tørrfisk

20+30 2 porsjoner
Ingredienser:
- 500 gram HALVORS Tørrfiskstrimler
- 500 gram fløtepoteter (eks. ferdige fløtepoteter fra butikker)
- 1 løk
- 2 gulrøtter
- ¼ kålrot (eventuelt knutekål, brokkoli, blomkål)
- 3 fedd hvitløk
- 3-4 ss olivenolje
- 50 g revet parmesan
- Salt og pepper
Dette gjør du:
- Skjær gulrøtter, kålrot og løk i tynne staver. Stek grønnsakene sammen med finhakket hvitløk møre i olivenolje. Begynn med gulrot, tilsett deretter resten av grønnsakene og stek videre til løk og hvitløk er blank.
- Tørk tørrfisken og ha på salt og pepper.
- Legg tørrfisk og grønnsakene i en ildfast form. Fordel fløtepoteter over tørrfisken og grønnsaker. Ha på revet parmesan til slutt.
- Stekes i ovn i 30-40 minutter ved 200 grader til retten har fått en gyllen overflate.
- Serveres med godt brød.