Halvors gratinerte tørrfisk

20+30 2 porsjoner

Ingredienser:

  • 500 gram HALVORS Tørrfiskstrimler
  • 500 gram fløtepoteter (eks. ferdige fløtepoteter fra butikker)
  • 1 løk
  • 2 gulrøtter
  • ¼ kålrot (eventuelt knutekål, brokkoli, blomkål)
  • 3 fedd hvitløk
  • 3-4 ss olivenolje
  • 50 g revet parmesan
  • Salt og pepper

Dette gjør du:

  • Skjær gulrøtter, kålrot og løk i tynne staver. Stek grønnsakene sammen med finhakket hvitløk møre i olivenolje. Begynn med gulrot, tilsett deretter resten av grønnsakene og stek videre til løk og hvitløk er blank.
  • Tørk tørrfisken og ha på salt og pepper.
  • Legg tørrfisk og grønnsakene i en ildfast form. Fordel fløtepoteter over tørrfisken og grønnsaker. Ha på revet parmesan til slutt.
  • Stekes i ovn i 30-40 minutter ved 200 grader til retten har fått en gyllen overflate.
  • Serveres med godt brød.
Åpne meny