Halvors gratinerte nachos med klippfisk

30 4 porsjoner

Ingredienser:

  • 500 g klippfiskstrimler
  • 200 gram Nachos chips
  • 1 finhakket chili
  • 2 fedd finhakket hvitløk
  • 300 g revet Jarlsberg

Salat

  • 1 paprika
  • ½ rødløk
  • 10 små tomater
  • 1 crispie salat

Dressing

  • 2 dl lettrømme
  • 2 ss friskpresset sitronsaft
  • 1 ts sukker

Dette gjør du:

Gratinert Nachos

Surr chili og hvitløk i litt olje, tilsett klippfiskstrimler og surr dette videre til væsken er fordampet og klippfisken er stekt. Fordel nachos chips i langpanne og ha over blandingen av klippfiskstrimler, chili og hvitløk. Fordel revet Jarlsberg over og gratiner i ovn på 200 °C i ca. 7 minutter.

Salat
Skjær paprika, og rødløk i strimler og del tomatene i skiver. Bland sammen paprika, rødløk, tomater og salat.

Dressing
Bland sammen lettrømme, sitronsaft og sukker til rømmedressing. Smak den til med sitronsaft eller sukker.

Åpne meny